Artisti Muzica Populara

Matilda Pascal Cojocarita

Matilda Pascal Cojocarita

Matilda Pascal Cojocarita este o interpreta de muzica populara din zona Moldovei, indragita de public datorita vocii calde si frumoase si sentimentelor profunde pe care le transmite de fiecare data cand urca pe scena.

Camelia Miutescu

Camelia Miutescu

Camelia Miutescu este o artista de muzica populara si de petrecere din Romania, care a colaborat cu mai multe ansambluri din tara, precum si cu nume mari ale cantecului romanesc.

Daniela Safta

Daniela Safta

Daniela Safta, cantareata de muzica populara si muzica de petrecere.

Stelu Enache

Stelu Enache

Stelu Enache a interpretat melodii precum: Un trandafir sau Treambura Luna impreuna cu Ovidiu Lipan Tandarica. Este prezent la nunti, botezuri, evenimente private si petreceri.

Petrica Ciobanu

Petrica Ciobanu

Petrica Ciobanu este unul dintre cei mai cunoscuti interpreti de muzica populara de la noi. Are numeroase aparitii la TV si materiale discografice. Artistul poate canta la orice petrecere privata, nunta  sau botez pentru a crea atmosfera dorita.

Constantin Magureanu

Constantin Magureanu este un cunoscut interpret de muzica populara, ce reuseste prin muzica sa cucereasca publicul si sa inveseleasca atmosfera la fiecare nunta sau eveniment privat la care participa.

Maria Ghinea

Dragostea pentru muzica se poate vedea cu usurinta in momentul in care Maria Ghinea urca pe scena. Artista emana fericire atunci cand canta si incearca sa transmita acelasi sentiment si publicului sau, alegand cu atentia versuri in care sa se regaseasca fiecare ascultator.

Nicusor Micsoniu

Nicusor Micsoniu este unul dintre artistii care a incercat sa culeaga folclorul din zona natala si sa readuca in atentia publicului cantece descoperite in Gorj si in Mehedinti.

Mariana Anghel

Mariana Anghel

Cu o cariera muzicala de 30 de ani in spate, Mariana Anghel este una dintre cele mai apreciate interprete de muzica populara din Romania. Fie ca s-a aflat in strainatate sau in tara, interpreta de muzica populara a reusit sa cucereasca publicul si sa le insufle iubirea pentru folclor.

Alexandru Recolciuc

Alexandru Recolciuc

Cantaretul de muzica populara Alexandru Recolciuc si-a gasit inspiratia in satul din care provine – Plavalari, judetul Suceava, unde oamenii simpli au pastrat traditiile si au pretuit cantecul si jocul popular.

Elena Soare

Elena Soare

Elena Soare este o interpreta de muzica populara si de petrecere, un artist deschis si vesel care reuseste intotdeauna sa ridice publicul in picioare la orice eveniment artistic, fie nunta, botez sau petreceri private.

Loading