Marcel Pavel

Telefon, contact, biografie

„Până la 40 de ani mă băgau în seamă doar cei care umblau prin barurile de noapte. Am fost plecat din ţară foarte mulţi ani, pentru că asa erau vremurile ceausiste. Postdecembrist, nu am fost prea interesat de a face o carieră în muzica usoară românească. Cântam foarte mult melodii din repertoriul internaţional si asa m-am si lansat. În afară de faptul că Dumnezeu a vrut ca eu să-l întâlnesc pe Ovidiu Kormornyik si el pe mine. Împreună am făcut un melanj artistic cu melodia „Frumoasa mea” si am devenit cunoscuţi amândoi. El că a compus-o, si eu că am cântat-o. Invers, nu stiu dacă iesea la fel.”

Discografie:

„Frumoasa mea” – 2000,
„Te vreau langă mine” - 2001
„Doar pentru tine” - 2004
„De dragul tau” - 2007
”Nu te mai am” – 2011

„Muncesc mult la ele si nu le fac la număr sau la kilogram. Îmi doresc doar să rămână ceva în urmă.”

Premii si realizari:


2000 - Premiul "Vocea anului" al Editurii Actualitatea Muzicala
2000 - Premiul de popularitate, cu melodia "Frumoasa Mea", in cadrul Festivalului Mamaia
2000 - Locul I, "Piesa Anului" cu melodia "Frumoasa Mea" al "Premiile Redactiei Muzicale"
2001 - Premiul "Cel mai bun debut" din partea "Premiile Industriei Muzicale"
2001 - Premiul I la sectiunea creatie, împreuna cu compozitorul Raymond Vancu, pentru melodia "Unde esti" la Festivalul de Muzica Usoara Mamaia
2002 - Premiul "Cea mai buna voce masculina", secţiunea pop, din partea "Premiile Industriei Muzicale"
2002 - Prima calificare la "Eurovision" in istoria acestui concurs, impreuna cu Monica Anghel, Ionel Tudor si Mirela Fugaru
2003 - Premiul "Cel mai bun album pop" ("Te vreau lângă mine") din partea "Premiile Muzicale Radio Romania"
2005 - Diploma "10 pentru Romania" (nominalizat la categoria "Cel mai bun interpret vocal") din partea "Realitatea TV"
2006 - Premiul II la sectiunea creatie cu melodia "De dragul tau" compusa de Andrei Tudor la Festivalul de Muzica Usoara Mamaia
2006 - Diploma de excelenta din partea TVR pentru rolul avut in istoria televiziunii romane.
2010 - Absolvent Conservator

Marcel Pavel poate canta cu formatia de nunta contractata deja de dvs. sau poate veni cu formatia proprie.

Video

Telefon Marcel Pavel | Pret Marcel Pavel | Contact Marcel Pavel | Nunta Marcel Pavel | Tarif Marcel Pavel

Leave a comment

You are commenting as guest.

Loading