Nico

Contact, telefon, foto, video, repertoriu, albume, versuri, biografie

Nico s-a facut remarcata in muzica romaneasca de catre fanii hip-hop in urma colaborarilor cu trupe precum Morometzii sau BUG Mafia  (Dupa blocuri , Intotdeauna pentru totdeauna, Casa, Cine e cu noi).

Marturie a talentului ei sunt numeroasele premii castigate (Premiul I pentru cea mai buna voce feminina la Festivalul Ion Vasilescu; Premiul II la Festivalul Mamaia 1999, sectia Creatie, - Si daca viata mea; Premiul -Doina Badea- pentru cea mai buna solista din teatrele de revista), cat si reactia publicului la piesa interpretata in cadrul selectiei pentru Eurovision din acest an, The only one (melodie inclusa pe album ca bonus track). A mai castigat si Premiul al II lea la Festivalul de muzica - Cerbul de Aur de la Brasov.In 2004, Nico obtine la Festivalul "Discovery Fest" din Bulgaria, marele premiu si alte 4 premii ; in Kazahstan, la Alma Ata, Marele Premiu si trofeul "Vocea Asiei" si locul II la Festivalul de la Mamaia, (sectia creatie, compozitor Andrei Tudor).

Pe langa atractia catre soul, blues sau jazz, stilul muzical cel mai potrivit personalitatii sale, R&B-ul, este si cel adoptat pentru primul ei album, Gand pentru ei.

Discografie:

"Gand pentru ei", album de debut
„Asa cum vrei”
„Cast away”

Repertoriul vast si piesele atat de cunoscute i-au adus faima. Pentru a verifica disponibilitatea lui Nico, puteti suna la numarul de telefon 0722.258.826 .

 

Telefon Nico | Pret Nico | Contact Nico | Nunta Nico | Tarif Nico

Leave a comment

You are commenting as guest.

Loading